Akció!

Fedezze fel a Wellis Emotion masszázsmedencét, amely kényelmet és pihenést nyújt Önnek és szeretteinek. Ez a 6 személyes jakuzzi 1 fekvőhellyel és 5 ülőhellyel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes masszázspozíciót. A 22 darab fúvóka élvezetes hidroterápiás élményt nyújt, hogy ellazuljon és újra feltöltődjön.

Az ózonos vízfertőtlenítő rendszere gondoskodik a tiszta és friss vízről, míg a 2 lóerős masszázsmotor mélyreható és kényeztető masszázst biztosít. Az exkluzív RGB LED világítás különleges atmoszférát teremt, amely még inkább fokozza a pihenés és a wellness élményét.

Az egyszerűen kezelhető easy4 kezelőfelület lehetővé teszi, hogy könnyedén szabályozza a medence funkcióit és beállításait. A puha fejpárnák pedig extra kényelmet nyújtanak, hogy teljes mértékben élvezhesse a jakuzzi élményét.

Az Emotion medence kompakt méretei (213×213 cm) lehetővé teszik, hogy bárhová elhelyezze, legyen szó akár egy teraszról vagy egy wellness helyiségről. Vigye el Ön is otthonába a magyar jakuzzi nyújtotta élményt!