Miért a Pappszaunától vásároljon Wellis masszázsmedencét?

Hivatalos viszonteladó partner

A Wellis Magyarország Kft. hivatalos viszonteladójaként biztosítani tudunk mindent, amire szüksége lehet. A jakuzzit, a megfelelő Wellis eszközöket, kiegészítőket és az országos szervizt is.

Országos INGYENES házhozszállítás

Válasszon Wellis jakuzzit otthonába és a Pappszauna ugyanazt a jakuzzit INGYENESEN házhoz szállítja, bárhol az országban. Ez Önnek azonnal 50.000 Ft megtakarítást jelent. Ezt az összeget költse inkább pl. belépőlépcsőre és vegyszercsomagra.

Helyszíni szakszerű beüzemelés

Mi szauna építők és wellness kivitelezők vagyunk elsősorban és pontosan ismerünk egy ilyen projekttel kapcsolatos minden problémát. Segítünk Önnek, hogy körültekintően döntsön és a jakuzzi projektje ne indítson el egy „Erre nem is gondoltam” problémakört…

Rendelkezésre állás: tanácsadás, karbantartás

A megrendelt masszázsmedence szakszerű telepítése után mi se hagyjuk magára. Még nem tudja, de egy jakuzzi vízminőségének beállítása és folyamatos fenntartása illetve téliesítése is komoly feladat, amire idejében gondolni kell. Jó ha nem kell egyedül kitapasztalnia mindezt…Mikor eljön az idő keressen bennünket bármilyen felmerülő kérdésével, problémájával kapcsolatban.

A Pappszauna Kft. a Wellis Magyarország Zrt. hivatalos prémium partnere.