masszázsmedencék

25756_tn_960x460_mars2

MARS

27016_tn_960x460_satu4

SATURN

pluto-jakuzzi-felul

PLUTO

27300_tn_960x460_sun1

SUN P&P

27324_tn_960x460_titan1

TITAN P&P

27313_tn_960x460_sunfamily1

SUN FAMILY P&P

27280_tn_960x460_jupiter1

JUPITER

27291_tn_960x460_mercury1

MERCURY

EARTH

27007_tn_960x460_ven4

VENUS

Tartósság

PADLÓZAT ÉS MEDENCEHÁZ

VÁKUUMFORMÁZOTT ABS AKRIL PADLÓZAT A jó alapozás – csakúgy mint bármely ingatlan építésekor – a medence szerkezeténél is fontos, amit vásárlóink is joggal várnak el egy ilyen mértékű beruházás esetén. A mylineSpa a kiemelkedően tartós ABS akrilt használja fel medencéje alapjául, mely a szerkezetbe építve távol tartja a medence alkotórészeit és felépítményét a külső káros tényezőktől. A medencékhez való tökéletes illeszkedés érdekében az alapul szolgáló medence padlót is saját gyártásban, vákuumformázó berendezésünk segítségével készítjük Önnek.

Szigetelés

A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál. A MylineSpa medencék szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt. A medenceházat belülről egy vastag szigetelőréteggel fedjük le a padlón és az oldalfalakon is, melyre hővisszaverő fólia kerül, a medencehéjat pedig körülbelül egy cm vastagságú, több rétegben felhordott poliuterán habbal vonjuk be, mely közismerten rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

AKRIL és megerősítés

A Wellis jakuzzik gyártásakor, az akril medencetest erősítésére speciális poliuretán habot alkalmaznak, melyet 3 rétegben hordanak fel a tökéletes alakstabilitás elérése érdekében. A Lucite® Sanitary Ware volt az első akril lemez gyártó, aki az öntési folyamat alatt építette bele lemezeibe a Microban® antibakteriális réteget, a termék teljes anyagára kiterjesztve ezzel annak hatását. A Lucite® akril Microban® felületkezeléssel biztonságosan, és hatékonyan veszi fel a harcot a baktériumok elszaporodása ellen. A medence teljes élettartamáig kitart, és nem lehet eltávolítani az akril felületéről.

akril erősítés

Vízszűrés

A Myline medencéknél használt ózongenerátor mellett biztos lehet abban, hogy a rendszer víztisztító eljárása megöli a vízben a legtöbb baktériumot, kórokozót, algát, és gombát. A medencék többfokozatú szűrő- és víztisztító rendszere szennyeződéstől mentes, vegyileg tiszta vizet biztosít. A medencéket olyan, a piacon egyedülálló szűrőbetétekkel szereljük, amelyek a hasonló termékekhez képest tisztább vizet eredményeznek.

Vezérlés

Medencéinket új fejlesztésű, kiváló minőségű, érintésre működő amerikai vezérlőrendszerrel szereljük, mellyel tökéletesen szabályozhatja a fürdőzési élményt. A vezérlőpult könnyen használható, a vízhőmérséklet, a vízáramlás és a világítás egy gyors gombnyomással beállítható anélkül, hogy el kellene hagynia a meleg vizet. A rendszerben felmerülő esetleges hibákat a diagnosztikai szoftverrel felszerelt számítógép automatikusan kijelzi.

jakuzzi vezérlés

Okostelefon alkalmazás

Az okostelefon alkalmazás vadonatúj fejlesztés masszázsmedencéinkhez. Bárhol, bármikor hozzáférhet jakuzzija vezérléséhez, így az otthoni WiFi rendszerre csatlakoztatott medencén beállíthatja a víz hőmérsékletét, a keringetést vagy akár ellenőrizheti a medence aktuális állapotát.

Víz alatti színterápia

A beépített LED-es színterápiás világítás különleges légkört teremt és elősegíti a relaxációs folyamatot. A színesen kavargó, örvénylő víz beragyogja a borús hétköznapokat. A színek pozitív hatásai évezredek óta ismertek. A színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra, különleges hangulattal, érzelemmel tölti el az embert. Medencéink vezérlőegysége folyamatosan, lassú színáttűnéssel váltogatja ezeket az alapszíneket, vagy egy gombnyomással kiválaszthatjuk a hangulatunknak legmegfelelőbbet.

MyMusic hangrendszer

A MyMusic hangrendszerbe a PolyPlanar cég legújabb fejlesztésű, legjobb minőségű vízálló elemeit válogattuk be. Nem kell többé CD lemezekkel, Mp3 lejátszókkal bajlódnia, vagy más, külső egységet USB kábellel csatlakoztatnia, mert a beépített vevőegységet Bluetooth kapcsolaton keresztül el tudja érni akár mobiltelefonjáról is.

MyJets™

NYAK -ÉS VÁLLMASSZÁZS

A fúvókák különleges elrendezése intenzív nyak- és vállmasszázst biztosít. Az ülőhely követi a test formáját, így Ön kényelmesen relaxálhat akár több órán keresztül. A változatos igényeknek eleget téve olyan fúvóka-elrendezést terveztünk, hogy optimális masszázsélményt nyújtson.

MySeat™

NEKED ÉS NEKI

A mySEAT™ fekvőhellyel tervezőink kiküszöbölték a testmagasságból fakadó kényelmetlenségeket. A saroktámasz ergonomikus kialakítása stabil fekvőhelyet kínál férfi és női vásárlóinknak egyaránt.

MyHip™ fúvókák

Professzionális derék- és csipőmasszázs fúvókák, melyek a csípőtájékon felhalmozódott zsírsejtek eltűntetésében segítenek. Ezeket a fúvókákat főként hölgyek részére fejlesztettük ki, de kiválóan alkalmas sportolók, atléták és mindazok számára, akik tökéletes testmasszázsra vágynak.

A Pappszauna Kft. a Wellis Magyarország Kft. hivatalos partnere.